Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TMS1050 Tablet Dashboard Pack szélvédõre tablet tartó szett 7-12" Vogels

12.276 Ft + ÁFA ( 15.591 Ft )
Menny.:szt
Nem értékelt
Gyártó: Vogels
Szállítási díj: 3.175 Ft
Várható szállítás: 2022. július 18.
TMS1050 Tablet Dashboard Pack

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Garancia: 1 év gyári garancia

Műszaki adatok

Vogel's TMS 1050 Ringo - Autós univerzális tablet tartó szett


Vogel's TMS1050 RingO – Autós univerzális tablettartó szett
Legyenek mindig kéznél kedvenc applikációink és zenéink
Szeretne navigációt használni, vagy zenét hallgatni vezetés közben egy hosszú út során, de fél attól, hogy drága tabletje egy fékezésnél leeshet a padlóra és összetörhet? Ezért tervezték és alkották meg a dizájnereink és mérnökeink ezt az univerzális tablettartót, amely biztonságosan megtartja tabletünket az utazás során. A tartó egyedi rögzítõ rendszerével biztonságosan rögzíthetõ a szélvédõre, vagy a mûszerfalra, így biztosítva nyugodt és élvezetes utazást. A szett tartalmazza a tablet rögzítéséhez szükséges összes eszközt, így az autós tartót, és a tablettartó egységet is.
Fõbb tulajdonságai:

Látószöge beállítható, biztonságosan megtartja a tabletet.
A tablet tartó könnyen csatlakoztatható a tartó egységre.
Egy tablettartó, amely használható szinte az összes tablethez

A stílusosan kialakított Vogel’s RingO tablet tartó illeszkedik szinte az összes 7-13"-os Apple, Asus, Google, Samsung stb. tablethez, amelyek vastagsága 0,5-1,3 cm közötti. Csak egy kattanás és a RingO technológia segítségével a tablet tartó gyorsan és könnyen csatlakoztatható a tartó egységre.

A mindig kéznél lévõ tablet

Fontos elvárás, hogy a tabletünk ne csak könnyen elérhetõ, kezelhetõ legyen, de a tartó állvány biztonságosan rögzítse is azt az autónk szélvédõjére. A Vogel’s RingO szett megfelel ennek az elvárásnak és a használata is rendkívül könnyû. Egyszerûen csak rápattintjuk a tablet tartót a tabletünk hátoldalára és egy kattintással rögzíthetjük a tartó egységre. A RingO technológia lehetõvé teszi, hogy a tabletünket beállítsuk a megfelelõ látószögbe, legyen az akár vízszintes, vagy függõleges nézet. Nem mellesleg, többé nem kell aggódnunk amiatt, hogy esetleg leesik a tabletünk, a Vogel’s RingO tablet tartó biztonságosan megtartja készülékünket, még a rázós utakon is.

A Vogel’s azzal a céllal alkotta meg ezt a terméket, hogy utazásainkat könnyebbé és élvezetesebbé tegye. Segítségével utazás közben hallgathatjuk kedvenc zenéinket, vagy használhatjuk az indulás elõtt beállított navigációnkat.

Tekintse meg a Vogel’s RingO rendszerhez kapcsolódó alábbi teljesen kompatibilis termékeinket is. A tablet tartó bármelyik rendszerhez rögzíthetõ.

TMS 1020 – Autóülésre szerelhetõ univerzális tablet tartó szett, a hátsó ülésen ülõk szórakoztatására
TMS 1030 – Univerzális, flexibilis fali tablet tartó szett, lakásba, konyhába, irodába ajánlott körbeforgatható és mozgatható faliállvány
TMS 1010 – Univerzális fali tablet tartó szett, fürdõszobába, szobába ajánlott körbeforgatható, fix faliállvány
Tulajdonságai:
A beletehetõ tablet min. átmérõ: 7"
A beletehetõ tablet max. átmérõ: 13"
A beletehetõ tablet max. súly: 2 kg.
Maximális forgathatóság: 360°
Maximális dönthetõség: 110°
Jótállás: 5 év (részletek a csomagolásban)
A képen látható tablet nem tartozéka a terméknek!