Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NEXT7355 motoros TV konzol Fali tv-tartó Vogels

200.109 Ft + ÁFA ( 254.138 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Vogels
Szállítási díj: 3.175 Ft
Várható szállítás: 2022. július 18.
NEXT7355 motoros TV konzol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Garancia: 1 év gyári garancia

Műszaki adatok

Vogel’s NEXT7355 MotionMount távirányítható, mozgatható és forgatható dizájn fali tartó állvány 40-65"-os televíziókhoz

A Vogel’s több, mint 40 év gyártói tapasztalatával megalkotta az egyedülálló MotionMount távirányítható dizájn fali tartó állványát.
A Vogel’s MotionMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és mûszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel’s különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk. A televíziónk bekapcsolásakor eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, televíziónk kikapcsolásakor, pedig visszasimul a falhoz. Csak töltsük le okostelefonunkra az ingyenes applikációt a programozáshoz és az egyéb irányíthatósághoz. Használatával megtapasztalhatjuk, hogy milyen könnyedén mozgatható és állítható be a kívánt nézõszög.

A Vogel’s távirányítható MotionMount fali állványa nagyfokú rugalmasságot és széleskörû használhatóságot biztosít. A Vogel’s MotionMount motoros fali televízió tartó állvány a televízió bekapcsolásakor automatikusan aktiválódik, így nem számít, hogy a televíziótól éppen akár 120 fokkal balra, vagy jobbra ültünk-e le. Az elõre beprogramozott személyes beállításainknak megfelelõen a MotionMount állvány automatikusan beáll a beprogramozott helyzetbe. A televízió bekapcsolásakor az állvány kecsesen eltávolodik a faltól a beállított pozícióig, a televízió kikapcsolásakor, pedig vissza mozog a falhoz a kiinduló pontra. Mindehhez, egyéb más távszabályzóra nincs szükségünk, csak a televízió be illetve kikapcsolására. Az állvány más pozícióba mozgatása és beállítása az ingyenesen letölthetõ applikáció segítségével okostelefonról vezérelhetõ, de akár manuálisan, kézzel is könnyedén más pozícióba mozgathatjuk az állványt. A fali konzol felszerelése és mûködtetése rendkívül egyszerû. Csak csatlakoztatnunk kell a tartozék televízió hálózati kábelt az állványhoz, az állványt, pedig a fali hálózati csatlakozó aljzatba és már mûködik is!

A Vogel’s által megálmodott és kivitelezett rendszer alapja a Vogel’s NEXT7355 MotionMount távirányítható televízió fali konzol, amelyre TV-nket helyezhetjük. Az ebbõl kijövõ vezetékek a Vogel’s NEXT7840 alumínium kábelelrejtõ oszlopban futnak tovább láthatatlanul, beltéri egységünket, center sugárzónkat, Blue-ray CD lemez játszónkat stb. az oszlopra integrálható Vogel’s NEXT7825 AV MULT SUPPORT dizájn fekete biztonsági üvegbõl készült polc(ok)ra helyezhetjük. A TV állványra, pedig a kiváló hangélmény érdekében egy Vogel’s SOUND3450 Sound Bar tartóra integrálhatjuk hangfalunkat. A teljes rendszer pompás, egyedi összképet nyújt, s miközben vonzza a tekintetet, aközben el is rejti szemünk elõl a bosszantó kábelrengeteget.
Kívánjuk, hogy olyan szeretettel használja az állványt, mint ahogyan azt a Vogel’s tervezõi megálmodták és elkészítették Önnek.
Tulajdonságai:
A kívánt nézõszög könnyedén beállítható akár applikációval, akár manuálisan is
Akár 10 elõre programozott személyes beállítást is kapcsolhatunk az applikációval
A televízió kikapcsolásakor az állvány visszamozog a falhoz a kiinduló pontra
Könnyen felszerelhetõ és installálható
A rögzíthetõ TV képátmérõ mérete: Min. 40" – Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×200 / Max. 600×400
Távolság a faltól: Min. 72 – Max. 720 mm
CIS (Cable Inlay System): Igen (Kábelek elvezetése a karokban)
SPS (Screen Protection System): Igen (A televízió sohasem fog a falba ütközni)
SMM (Smart Movement Mechanism): Igen (Könnyen mozgatható)
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik