Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NEXT7345 TV fali konzol Fali tv-tartó Vogels

92.118 Ft + ÁFA ( 116.990 Ft )
Menny.:db
Nem értékelt
Gyártó: Vogels
Szállítási díj: 3.175 Ft
Várható szállítás: 2022. július 18.
NEXT7345 TV fali konzol

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Garancia: 1 év gyári garancia

Műszaki adatok

Vogel’s NEXT7345 DesignMount Dönthetõ és forgatható dizájn fali tartó állvány 40-65"-os televíziókhoz

A Vogel’s több, mint 40 év gyártói tapasztaltával megalkotta az egyedülálló DesignMount dizájn fali tartó állványát.
A Vogel’s DesignMount televízió fali tartó állvány megjelenésével és mûszaki megoldásaival egy eddig nem ismert, teljesen új irányt mutat a fali állványok piacán. Megalkotásakor a Vogel’s különös figyelmet fordított minden apró részlet kidolgozására, hogy kiszolgálja a luxus igényeket is. Elég csak rápillantani, hogy beleszeressünk. Csak egy érintés, hogy tapasztaljuk, milyen könnyedén mozgatható.

A Vogel’s DesignMount állvány elnyerte a Red Dot és az iF Product Design, azaz a világ két legfontosabb formatervezési versenyének fõdíját.

Elegáns megjelenés és praktikus használhatóság
Vogel’s DesignMount állvány idõtállóan tervezték. Egyedülállóan merész, robusztus, mégis kecses megjelenése lehetõséget biztosít a TV nézõszögének könnyed beállítására. A DesignMount NEXT 7345 dupla karjai segítségével könnyedén visszatolhatjuk a televíziót középpontosan is a falhoz, úgy, hogy csak minimális hely maradjon a fal és a TV hátoldala között. Az állvány könnyedén elhúzható a faltól, a TV képernyõje 20°-ban megdönthetõ és 120°-ban elforgatható. Az állvány robusztus vázszerkezete alkalmas hajlított képernyõs TV-khez is. Rászerelhetõ minden 40 “és 65" (102 -165 cm) méretû TV, terhelhetõsége 30 kg. Az állványba integrálásra került a Vogel’s Screen Protection System rendszere is, amely azt jelenti, hogy a televízió soha sem fog a falba ütközni. Egyedülálló az állvány Smart Movement Mechanism mozgathatósága is. Az állvány azonnal, finoman reagál minden mozgatási szándékunkra. Mozgatása nem igényel semmiféle nagyobb erõkifejtést.

Mire lehet még szükségünk egy progresszív médiacenter tartó egység kialakításához?
A Vogel’s által megálmodott és kivitelezett rendszer alapja a Vogel’s NEXT7345 DesigMount televízió állvány, amelyre TV-nket helyezhetjük. Az ebbõl kijövõ vezetékek a Vogel’s NEXT7840 alumínium kábelelrejtõ oszlopban futnak tovább láthatatlanul, beltéri egységünket, center sugárzónkat, Blue-ray CD lemez játszónkat stb. az oszlopra integrálható Vogel’s NEXT7825 AV MULT SUPPORT dizájn fekete biztonsági üvegbõl készült polc(ok)ra helyezhetjük. A TV állványra, pedig a kiváló hangélmény érdekében egy Vogel’s SOUND3450 Sound Bar tartóra integrálhatjuk hangfalunkat. A teljes rendszer pompás, egyedi összképet nyújt, s miközben vonzza a tekintetet, aközben el is rejti szemünk elõl a bosszantó kábelrengeteget.

Kívánjuk, hogy olyan szeretettel használja az állványt, mint ahogyan azt a Vogel’s tervezõi megálmodták és elkészítették Önnek.

Tulajdonságai:
A rögzíthetõ TV képátmérõ mérete: Min. 40" – Max. 65"
Max. forgathatóság: 120°
Max. dönthetõség: 20°
Max. teherbírás: Max. 30 kg
Csavartávolság: Min. 200×200 / Max. 600×400
Távolság a faltól: Min. 72 – Max. 720 mm
CIS (Cable Inlay System): Igen (Kábelek elvezetése a karokban)
SPS (Screen Protection System): Igen (A televízió sohasem fog a falba ütközni)
SMM (Smart Movement Mechanism): Igen (Könnyen mozgatható)
Színe: fekete
TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik

Elnyert elismerések: iF Product Design Award 2014, Red Dot Product Design Award 2014, Goed Industrieel Ontwerp Award 2015, Get Connected Product Design Award 2016, Plus X Product Design Award 2014